Yazar-Okur Buluşması

Selahaddin Eyyübi İmam Hatip Ortaotxkulu 6. sınıf öğrencileri, kitap okuma etkinliği çerçevesinde okudukları ZERDALİ kitabının yazarı Yaşar Bayraktar ile buluştu.

05.12.2023 180

Zerdali kitabını okuyan 6/A sınıfı öğrencileri, kitabın yazarı Yaşar Bayraktar'la keyifli bir söyleşi yaptılar. Zoom uygulaması üzerinden gerçekleştirilen buluşmada, merak ettikleri bütün sorularına cevap alma imkanı buldular.

05-12-202305-12-2023

Adres:
YAKINCA MAH. OSMAN GAZİ CAD. SELAHADDİN EYYUBİ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ BLOK NO 15/4 YEŞİLYURT / MALATYA ......................................................................... ADIYAMAN YOLU GALERİCİLER SİTESİ ARKASI