OKULUMUZU KAZANAN ÖĞRENCILERE OKUL MÜDÜRÜMÜZDEN MEKTUP VAR

OKULUMUZU KAZANAN ÖĞRENCILERE OKUL MÜDÜRÜMÜZDEN MEKTUP VAR

Sevgili Gençler!

 

Selahaddin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesine Hoş Geldiniz.

 

2019 yılı birinci yerleştirme sonucuna göre Malatya'nın parlayan yıldızı, bölgemizin ve ülkemizin nitelikli proje okullarından SEAİHL 'de bir üst öğrenime hazırlanmayı hak ettiniz. Bu güzel başarınızda dolayı sizleri tebrik ediyorum.

 

Başarınızda katkısı olan başta ailenize, öğretmenlerinize ve eğitim gördüğünüz okullardaki idareci arkadaşlara teşekkür ediyorum.

 

Okulların açılacağı günü ve sizlerle tanışmayı heyecanla bekliyoruz. 

 

SEAİHL akademik başarı kadar sosyal, sportif, kültürel ve sanatsal aktivitelere önem veren;  milli ve manevi değerlere bağlı, Kur'an ve Sahih Sünnet temelli din eğitimi veren bir ortaöğretim kurumudur. Bu okulda her biriniz ilgi ve kabiliyetiniz doğrultusunda bir faaliyet alanı bulacaksınız. 

 

Okulumuz güçlü idari yapısı, alanında uzman eğitimci kadrosu ve etkin rehberlik hizmeti ile geleceğinizi planlayacağınız ikinci aileniz olacaktır. 

 

SEAİHL yönetimi ve öğretmenleri olarak kendimizi, öğrencilerimizi yüksek standartlarda geliştirmeyi hedefleyen bir öğrenme ekosistemi oluşturmaya adadık. İmam Hatip ruhunun zengin geleneği ve derinliği ile birlikte, geleceğe yönelik stratejik odağımızın bir parçası olarak eğitim ve yenilikte lider olarak, dünya standartlarında bir konum kazanmak ve bunu güçlendirmek istiyoruz.

 

Tüm ekip olarak, hem öğrencilerimizin hem de ailelerimizin eşsiz kültürel, dini ve toplumsal deneyimlerinin ortaklaşan yoğunluğunu benimsemiş durumdayız. Öğrencilerimizi, karmaşık ve değişen bir dünyaya katılmaya hazırlayan programlarla, onların yetkinliklerini geliştirmeye teşvik ediyoruz. Bu anlamda okulumuzu, gençleri yarının dünyasına geniş ve harekete geçirici bir müfredatla hazırlamak, onlara heyecan verici ve çekici öğrenme deneyimleri sunmak için birlikte çalışan bir öğrenme topluluğu olarak tanımlıyoruz.

 

SEAİHL, okulun her yönünün yüksek entelektüel potansiyele sahip ve ilham verici öğrenciler için özel olarak tasarlandığı, gerçekten benzersiz bir öğrenme ortamıdır. İyi eğitimli öğretmen kadrosu ile yenilikçi öğrenme-öğretim uygulamalarımızla, öğrencilerimiz arasında öğrenme ve keşfetmeye yönelik bir iştah oluşturarak, onların potansiyellerini en iyi şekilde ortaya çıkarmalarına yardımcı olmak için büyük bir ciddiyet gösteriyoruz.

 

SEAİHL, akademik mükemmellik ve titizliğin sağlam bir temelini, tüm öğrencilerin hoş karşılanıp değer verildiğini hissedeceği, sıcak ve kapsayıcı bir çevre ile birleştirmeye devam edecektir. Hedeflerimize ulaşmada bizlere destek olan, güvenen ve vizyonumuzu paylaşan tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyorum.

 

Okulumuzun neden güçlü bir gelecek vaat ettiğini bizzat deneyimlemek, eğitim camiasında bizi farklı kılan unsurları yerinde görmek üzere sizleri okulumuza davet etmek isterim.

 

En kısa zamanda çay içmeye bekliyoruz. 

 

Saygılarımla

Mikail Çirkin 

Okul Müdürü

23.07.2019 1102

23-07-2019

İLETİŞİM

Adres:
YAKINCA MAH. OSMAN GAZİ CAD. SELAHADDİN EYYUBİ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ BLOK NO 15/4 YEŞİLYURT / MALATYA ......................................................................... ADIYAMAN YOLU GALERİCİLER SİTESİ ARKASI


Telefon
(422) 503 3476


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın