5.Sınıf Kayıt Kabul Sınavı Başvuruları Başladı

29.04.2024 1172

Okulumuz 5.Sınıf kayıt kabul sınavı başvuruları başladı.

BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ.

KAYIT KILAVUZUNU BURADAN İNCELEYEBİLİRSİNİZ.

DİKKAT !

Başvuru işlemi tamamen online alınacaktır. Okulumuzda kayıt işlemi yapılmayacaktır.

Başvuru işlemini tamamlayan adaylara sistem tarafından SINAVA GİRİŞ belgeleri otomatik olarak verilecektir.

Sınav Giriş Belgesi alamayan adayların başvuru işlemleri tamamlanmamış olacağından, başvuru işleminizi dikkatlice gerçekleştiriniz.

Sınav süreci ile ilgili bilgiler kayıt sırasında verilen cep telefonuna kısa mesaj ile iletilecektir.

ÖNEMLİ DUYURU

6-7-8. sınıflara öğrenci alımları ile ilgili süreç 15 Ağustos 2024 sonrası gerçekleştirilecektir.

Adres:
YAKINCA MAH. OSMAN GAZİ CAD. SELAHADDİN EYYUBİ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ BLOK NO 15/4 YEŞİLYURT / MALATYA ......................................................................... ADIYAMAN YOLU GALERİCİLER SİTESİ ARKASI