MALATYA / YEŞİLYURT - Selahaddin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesi

Selahaddin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yakınca Mahallesi Osmangazi Sokak No 15/1 YEŞİLYURT / MALATYA
Vizyon
Öğrencilerimizi mesleğinde önder, saygılı ve sorumlu bireyleri yetiştirerek dünyaya örnek bir eğitim kurumu olmak.
Misyon
Selahaddin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin milli ve manevi değerlerine bağlı, ilmi inkişafa açık, fikren hür, değişime açık, sosyal olaylara karşı duyarlı, topluma önder bireyler olmalarını sağlamaktır.
Başarılar
Tübitak Bilim Şenlikleri Bölge Finalisti 2017 Malatya liseler arası Arapça Şiir Okuma yarışması Malatya birinciliği, Arapça Hikaye canlandırma üçüncülüğü
Öğretim Şekli :Normal Eğitim
08:40 / 16:00
Merkezi Sistem-Doğal gaz
ADSL (16 Mbit ve üzeri)
İNGİLİZCE, ARAPÇA
0 - Lojmanımız bulunmamaktadır
Ulaşım
Öğrenci servisi, 152A ve 2E Nolu Motaş toplu taşıma araçlarıyla ulaşım sağlanmaktadır.
Servis Bilgisi
Öğrencilerimiz Malatya´nın değişik bölgelerinden servislerle okulumuza taşınmaktadır.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Yeşilyurt ilçesi sınırlarında olup, Malatya merkeze 10 km uzaklıkta merkezi bir noktadadır.
İnönü Cad. ve Ankara Cad./D300 üzerinden 10 km
Kontenjan Bilgileri
Okulumuz, 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılında 120 9.sınıf, 120 5.sınıf öğrencisi almıştır.
Taban-Tavan Puan Bilgileri
Okulun TYT/AYT Başarı Durumu
Okulumuz henüz mezun vermemiştir.
YKS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi
Okulumuz henüz mezun vermemiştir.
Sportif Etkinlikler
Okulumuz bünyesinde sınıflar arası Masatenisi, Voleybol müsabakaları yapılmaktadır.
2019 Mayıs ayında Tübitak Bilim Şenliği gerçekleştirilecektir.
Proje Çalışmaları
Malatya´nın farklı mekanlarında kitap okumaya dikkat çekmek ve "Kitap okumanın zamanı ve mekânı yoktur" mesajı vermek için yaptığımız çalışmalarda, Yeni Cami önünde, Beydağı´nda, Trambüste yol güzergahı boyunca yolculara da kitap hediye ederek, Malatya Devlet Hastanesinde hastalara ve hasta yakınlarına kitap okuma projesi gerçekleştirildi.