Tarihçemiz

İlimizin ilk proje imam hatip lisesi olan okulumuz,  2016-2017 eğitim-öğretim yılında eski binasında faaliyete girerek öğrenci almaya başlamıştır. Toplumun talepleri doğrultusunda hem imam hatip alannda hem de fen ve sosyal bilimler alanında yeterlilik düzeyi yüksek nesiller yetiştirmek maksadıyla açılmış olan Selahaddin Eyyubi İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu,  2018-2019 eğitim-öğretim yılında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından yapılmış olan Selahaddin Eyyubi Eğitim Kampüsündeki okul binasına taşınmıştır.

Okulumuzun bünyesinde açılan Selahaddin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Ortaokulumuz da 2018 yılında eğitim-öğretime başlamıştır.

2019 - 2020 Eğitim - Öğretim Yılında kendi binasına taşınan Selahaddin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesi 32 Derslikli binada Lise, 24 derslikli binada da Ortaokul olarak eğitim - öğretime devam etmektedir.

Toplumun temel yapısını oluşturan gençlerimizin düşünmeye ve üretmeye açık, kendini doğru ifade edebilen, sağlam karakterli yetişkinler olabilmeleri için her kademede hizmet vermeyi sürdürmekteyiz.

17.05.2017 11782

30-06-2021

Adres:
YAKINCA MAH. OSMAN GAZİ CAD. SELAHADDİN EYYUBİ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ BLOK NO 15/4 YEŞİLYURT / MALATYA ......................................................................... ADIYAMAN YOLU GALERİCİLER SİTESİ ARKASI